Bouwmaterialen kopen in Deventer

Wij leveren ook in Deventer! Wat betekent dit voor u? Gemakkelijk en goedkoop bouwmaterialen bestellen vanuit uw huis. Bij ons kunnen zowel vakmensen als hobbyklussers hun bouwmaterialen kopen. Eerst zien voordat u iets koopt? Geen probleem, u kunt zonder afspraak langs komen op ons bezoekadres in Twello.

De voordelen van ADEV-bouwmaterialen

De door ons gerealiseerde webshop biedt niet alleen het voordeel dat u niet meer afhankelijk bent van openingstijden, wij bieden al onze bouwmaterialen tegen zeer scherpe prijzen aan. Daar komt ook nog eens bij dat het bestellen van bouwmaterialen zo gemakkelijk mogelijk is gemaakt. Na de bestelling zullen we contact met u opnemen over het moment van leveren. Zo voorkomen we misverstanden en kunt u samen met ons overleggen wat het beste moment is om de bouwmaterialen af te leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk de bouwmaterialen af te komen halen op ons bezoekadres in Twello, ongeveer 5 kilometer vanaf Deventer.


Vragen en/of opmerkingen

Wilt u nog iets weten? Heeft u een vraag over het bestellen van bouwmaterialen in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om uw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden, contact opnemen via onze "contact" pagina is ook mogelijk. U kunt ook altijd langskomen op ons bezoek adres in Twello.

Bekijk hieronder de snelste weg (via google maps). Het aantal kilometers en minuten is afhankelijk van waar u in Deventer woont.
ADEV-bouwmaterialen (Verkerk Bouwmaterialen BV)
Molendwarsstraat 42
7391 ZS Twello

Levering o.a. in Deventer

Powered by Lightspeed