Bouwmaterialen kopen in Apeldoorn

ADEV-bouwmaterialen levert ook bouwmaterialen rondom Apeldoorn, hierdoor kunt u geld en tijd besparen. Wij maken het kopen van bouwmaterialen zo gemakkelijk mogelijk. Kies uw bouwmaterialen, vul de gegevens in, betaal de bestelling en zie de bouwmaterialen voor uw deur verschijnen! Om er zeker van te zijn dat de bouwmaterialen op een geschikt moment geleverd worden zullen wij na de bestelling per telefoon of mail persoonlijk contact met u opnemen. Haalt u ze liever op? Geen probleem! Ons bezoekadres is in Twello, ongeveer 7 kilometer vanaf Apeldoorn.

Kennis maken met ADEV-bouwmaterialen.

ADEV-bouwmaterialen is een iniatief van Verkerk Bouwmaterialen Twello BV, zij hebben meer dan 50 jaar ervaring. Sinds kort hebben wij samen de stap gezet een webshop te realiseren om het kopen van bouwmaterialen nog gemakkelijker te maken. Vanaf nu kunt u de bouwmaterialen gewoon vanuit huis bestellen.

Veilig betalen

Voor het betalen van uw bestelling kunt u er voor kiezen de bouwmaterialen vooruit te betalen met iDeal of bij de aflevering / het ophaal moment. Wij hebben de beschikking over een mobiele pin automaat, zodat u het bedrag ook per pin kan voldoen. Contant betalen is natuurlijk geen probleem.

Kom eens langs!

U bent onder openingstijden altijd welkom, ook zonder afspraak. Natuurlijk is het ook mogelijk ons te bellen of mailen, bekijk hiervoor onze "contact" pagina.

Hieronder ziet u de snelste route naar ons (Via Google Maps).


ADEV-bouwmaterialen (Verkerk Bouwmaterialen BV)
Molendwarsstraat 42
7391 ZS Twello

Levering o.a. in Apeldoorn

Powered by Lightspeed